Tyverisikring

Vi har en returprocent på 90-100% med vores sporingsteknologi.

Tyverisikring

Skjult sporing med ny teknologi

Hos SporingsGruppen har vi udviklet en platform som udgør et af verdens bedste og mest effektive systemer indenfor flådestyring. Vores platform er brugervenlig og sikrer tracking af udstyr i bedste kvalitet.

Vores udstyr er designet til at komme tyveri til livs. Vi har udviklet et særligt sporingssystem, som er let for dig at holde overblik over og tæt på umuligt for tyven at afmontere.

Tyveri af udstyr er et stort problem, særligt i entreprenørbranchen. Vores platform sikrer dig et grundigt overblik over udstyr og biler, så du ubekymret kan foretage dit arbejde.

Returprocent på 90-100%

Når du mister dit udstyr, hjælper vi med genfinding. Vores returprocent ligger på over 90%, og vi tager ud og henter det mistede udstyr for dig, så du ikke skal bekymre dig om den del.

Hos SporingsGruppen har vi baggrund i Politiet, og vi samarbejder med både vagttjenester og Politi. Vi er konkurrencedygtige på prisen, og hjælper hvert år med at genfinde udstyr for mange millioner kr.

Hvem kan godkendes?

For at kunne benytte SporingsGruppens særligt udviklet sporingskoncept, skal jeres virksomhed godkendes til det, for at sikre jer det bedst mulige produkt skræddersyet til netop jeres virksomhed. For at kunne håndtere og benytte konceptet skal flere kriterier være opfyldt. Dette er med henblik på at beskytte konceptet og de kunder, som allerede benytter sig af det.

Sammen gennemgår vi jeres behov og udvælger de enheder, I har brug for, så I får det bedst mulige produkt tilpasset jeres behov.

Kom et skridt nærmere tyverisikring

SporingsGruppen hjælper ikke blot med at holde grundigt øje med jeres udstyr, vi hjælper også med at hente stjålet udstyr tilbage til rette ejermand.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Kontakt os allerede i dag, så du fremover ikke skal bekymre dig om tyveri. Ring på 72 40 79 40, eller skriv til os på info@sporingsgruppen.dk eller via vores formular, så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.