Blue Scan

Vores sporingsenhed hjælper dig med hurtigt at finde dit udstyr.

Blue Scan

Hold øje med dit udstyr

Blue Scan er en lille sporingsenhed der hjælper dig med at holde øje med udstyr, køretøjer eller hvad du har brug for. Mulighederne er ubegrænsede og kan f.eks. være:

  • Trailersporing
  • Temperatursporing
  • Varesporing
  • Materiel- og værkstedssporing
  • Sporing af affaldsbeholdere
  • Indendørs sporingsløsninger

Avanceret trackingsystem

Vores lille sensor indeholder et avanceret trackingsystem, så du altid har et overblik over dit udstyr. Sporingsenheden fås i forskellige varianter alt efter dine behov. Vores sensor beacon kan f.eks. måle temperatur, bevægelse, luftfugtighed m.m.

Blue Scan giver dig mulighed for at holde styr på dine aktiver på en billig og effektiv måde. Systemet er særdeles velegnet til byggemarkeder, entreprenørvirksomheder, medicinalindustrien, leasingbranchen, renovation m.m.

Trailersporing med BLE ID Beacons

Logistikindustrien er en væsentlig del af enhver økonomi og drivkraften bag mange sektorer: handel, fremstilling, landbrug, e-handel, tjenester. Trailere er en integreret del af transportsystemet, og de skal styres effektivt for at forblive konkurrencedygtige og rentable. Trådløs Bluetooth-teknologi kombineret med GPS-sporing af køretøjer åbner nye muligheder for flådeovervågning, hvilket gør en væsentlig forskel.

Temperatursporing med BLE sensorer

Temperatursporings- og overvågningsindustrien har en økonomisk og miljømæssig indvirkning på flere milliarder dollars på verdensplan. Det ændrer sig konstant og tilpasser sig til stigende forbrugerkrav. Men for at forblive konkurrencedygtige og profitable, skal kølekædelogistikflåder lede efter innovative og effektive løsninger. Bluetooth-teknologi kombineret med GPS-trackere og sensorer til køretøjer åbner nye muligheder for flåde- og lastovervågning.

Varesporing med BLE Beacons og sensorer

Skiftet i den globale økonomi har udløst ikke kun stigningen i online shopping og efterspørgslen efter leveringstjenester, men også de store udfordringer. For at forblive konkurrencedygtige og profitable skal leveringsvirksomheder lede efter innovative og effektive løsninger. Trådløs Bluetooth-teknologi kombineret med procesovervågning og automatisering åbner nye horisonter i køretøjets telematikindustri, hvilket gør en væsentlig forskel.

Materiel- og værkstedssporing med BLE Beacons

Byggeri er den mest indflydelsesrige industri i ethvert samfund, der i høj grad bidrager til den økonomiske vækst i et land og en region. Værktøjer er en integreret del af byggesektoren, og de skal forvaltes effektivt, ikke kun for at undgå tyverier, men for at forblive rentable projekter. Trådløs teknologi kombineret med GPS-sporingsenheder åbner nye muligheder for, at overvågning af byggepladser har en betydelig indflydelse.

Sporing af affaldsbeholdere

Økonomisk vækst, stigende forbrug, fuldskala industrialisering har uundgåeligt resulteret i øget kommunalt fast affald, især i store byområder med mange millioner indbyggere. Desværre bliver affaldshåndtering effektivt og rettidigt en af ​​de største udfordringer. Trådløs Bluetooth-teknologi kombineret med køretøjets telematik åbner nye muligheder for overvågning af affaldshåndtering, hvilket gør en stor forskel.

Indendørs sporingsløsninger

Dette scenarie sikrer indendørs positionering i travle store lagre, der sporer varer (individuelle eller paller/containere/beholdere), køretøjer (f.eks. gaffeltrucks, gaffeltrucks).

Kontakt SporingsGruppen

Vores GPS-sporing kombineret med trådløs Bluetooth-teknologi giver dig en fordel. Hvis du oplever problemer med at udstyr og andet materiel ikke bliver lagt tilbage efter brug, kan Blue Scan hjælpe dig med at finde det igen.

Hvis du ønsker at vide mere om vores beacon og sikkerhedssystemer er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar med et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 72 40 79 40, eller skriv til info@sporingsgruppen.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.