GPS-tracking bil

Vi tilbyder GPS-enheder til jeres firmabiler og de maskiner, I har stående på byggepladsen

GPS-tracking bil

Undgå tyveri af køretøjer og maskiner

Entreprenør-, landbrugs- og byggebranchen oplever for ofte, at deres udstyr, maskiner og biler bliver stjålet. Det sker oftest, hvis byggepladsen ikke er ordentligt sikret, eller hvis der ikke er GPS-tracking på bil, udstyr, gravko og lignende. Hos SporingsGruppen har vi flere løsninger, så I kan undgå tyveri af jeres maskiner og biler.

Vores moderne og avancerede platform inden for tyverisikring er blandt verdens bedste systemer. Med et unikt sporingssystem, der er designet til at undgå tyveri, får du mulighed for at holde overblik over jeres flåde. Det er samtidig næsten umuligt for tyven at afmontere sporingsenheden.

Effektiv GPS-tracking til bil

Ønsker du en effektiv GPS-tracking til bil, har vi løsningen. Man kan desværre ikke garantere, at maskiner og udstyr ikke bliver stjålet. Til gengæld har vi en returprocent på mellem 90%-100%. Det betyder, at skulle jeres maskiner eller biler blive stjålet, er der stor sandsynlighed for, at vi finder det. Vi sørger samtidig selv for at tage ud og afhente det. Vi samarbejder med både politi og vagttjenester, så vi sikkert og effektivt kan få de stjålne ting tilbage i jeres varetægt.

Det er et krav, at I som virksomhed bliver godkendt, inden I kan benytte jer af vores sporingssystem. Dette gøres for at sikre, at det er den rette løsning for jeres virksomhed. Vi tager derfor gerne en uforpligtende dialog med jer, hvor I fortæller mere om jer som virksomhed. Så kommer vi gerne med et bud på, om vores GPS-tracking til bil er den rette løsning for jer.

Forsikringsgodkendte GPS-trackere

En anden mulighed, vi hos SporingsGruppen tilbyder, er forsikringsgodkendt GPS-tracking til biler, maskiner og udstyr. Denne GPS-tracker er godkendt hos F&P. Forsikringsgodkendte GPS-trackere betyder, at du er garanteret, at forsikringen dækker, hvis I bliver udsat for tyveri. 

Vi tilbyder gerne hjælp til installation og montering, så du er helt sikker på, at alt fungerer efter hensigten. Vores priser på denne service starter ved 2.500 kr. Jo større en flåde, I gerne vil have trackere til, jo bedre en pris kan vi give jer. 

Vi tilbyder også Blue Scan, der er en lille sporingsenhed, der gør det nemt og overskueligt at holde øje med udstyr, køretøjer eller maskiner. Du kan sætte enheden til at spore alt fra trailere og temperaturer til varer eller værktøj.

Få hjælp af SporingsGruppen i dag

Er du i tvivl om, hvilken sporingsløsning, der er den rette for jeres virksomhed? Så tag kontakt til os i dag. Ud fra jeres behov, krav og ønsker, finder vi den optimale GPS-tracking for jer. 

I kan kontakte os på telefon 72 40 79 40 eller sende en mail til info@sporingsgruppen.dk. Ellers kan I udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage på jeres henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.