GPS-tracking til bil – mod tyveri

Vi kan hjælpe jer mod tyveri med en GPS-tracker

GPS-tracking bil

Skal du bruge GPS-tracking til bil?

Tyveri af biler og udstyr er en konstant trussel, og derfor er GPS-tracking til bil en nødvendighed. Hos SporingsGruppen tilbyder vi avancerede GPS-enheder, som sikrer jeres firmabiler og maskiner mod tyveri. Vores løsninger er ideelle for entreprenør-, landbrugs- og byggebranchen, hvor tyveri af køretøjer og maskiner er en udfordring. 

Vores unikke sporingssystem er blandt de bedste på markedet og gør det næsten umuligt for tyvene at afmontere enheden. Dette sikrer, at I altid har kontrol over jeres køretøj og øger chancen for at få stjålne genstande tilbage.

Vi tilbyder også overvågning og sikring af byggeplads for at kunne tilbyde jer som kunde en komplet pakke.

Hvis I har behov for at høre mere om, hvordan vores GPS-tracking til bil fungerer, kan I ringe til os på telefon 72 40 79 40.

Høj returprocent for stjålne maskiner

Selvom vi ikke kan garantere, at tyveri ikke finder sted, har vores GPS-tracking en imponerende returprocent på 90-100 %. Dette betyder, at chancerne for at få jeres stjålne maskiner og biler tilbage er meget høje.

Vi arbejder tæt sammen med politiet og vagttjenester for at sikre en effektiv tilbagelevering. Vores team står klar til at afhente de stjålne genstande, så snart de er lokaliseret.

Løsninger for enhver virksomhed

En ekstra fordel ved vores GPS-tracking til bil er, at vores enheder er forsikringsgodkendte af F&P, hvilket sikrer, at jeres forsikring dækker, hvis der skulle ske tyveri. Vi tilbyder også installation og montering, så I er sikre på, at systemet fungerer optimalt. 

Udover GPS-tracking til bil tilbyder vi Blue Scan, en lille og fleksibel sporingsenhed, der kan bruges til at spore alt fra trailere og temperaturer til værktøj og varer. Dette gør det nemt at holde styr på alt jeres udstyr og sikre, at intet forsvinder.

Kontakt os i dag for et tilbud

Er I usikre på, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov? Kontakt os på telefon 72 40 79 40, send en e-mail til info@sporingsgruppen.dk, eller udfyld kontaktformularen. Vi vil kontakte jer hurtigst muligt for en uforpligtende samtale om GPS-tracking til bil.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.