Case: Blue Scan

Virksomhed D har det helt store overblik over alt deres materiel.

Case: Blue Scan

Blue Scan skaber det store overblik for byggemarked

Virksomhed D er et byggemarked, som udlejer materiel til deres kunder. De havde udfordringer med at holde styr på, hvor deres udlejede udstyr befandt sig, eller i hvilken afdeling det var blevet afleveret. Dette førte ofte til tab af udstyr og dermed en forringet bundlinje.

Efter Virksomhed D implementerede Blue Scan på deres materiel ændrede tingene sig.

Blue Scan er en lille sporingsenhed, som hjælper virksomheder med at holde øje med deres udstyr, maskiner og andet materiel. Mulighederne er ubegrænsede og kan være alt fra trailersporing til temperatursporing og materielsporing. Beaconen kan nemlig implementeres på stort set al materiel. Systemet er derfor særdeles velegnet til byggemarkeder, entreprenørvirksomheder, medicinalindustrien, leasingbranchen, renovation m.m.

Blue Scan er en lille sensor, som indeholder et avanceret trackingsystem. Sporingsenheden fås i forskellige varianter alt efter virksomhedens behov. Blue Scan kan udover tracking også måle temperatur, bevægelse, luftfugtighed og meget mere.

Tilbagevinding af udstyr

Med Blue Scan har Virksomhed D kunnet få styr på deres udlejede udstyr på en billig og effektiv måde. De kan gøre hurtigt op, hvor deres udlejede udstyr er, og skabe et overblik over deres lager. Dette har reduceret deres tab af udstyr og forbedret deres bundlinje.

Blue Scan har også hjulpet virksomheden med at forbedre kundeservicen. De kan hurtigt og nemt informere deres kunder om, hvor deres udlejede udstyr befinder sig, og hvornår det kan afhentes eller leveres. Dette har ført til flere tilfredse kunder og en øget omsætning.

Med SporingsGruppens Blue Scan har Virksomhed D opnået en succesfuld implementering, som har ført til reducerede tab, forbedret bundlinje og en øget kundeservice.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.