Case: Flådestyring

Virksomhed A har draget store fordele med SporingsGruppens flådestyring.

Case: Flådestyring

Øget omsætning ved hjælp af flådestyring

“Virksomhed A” er en stor udlejningsvirksomhed som udlejer entreprenørmaskiner og andet materiel. De ejer mange hundrede maskiner og enheder, som er afgørende for deres drift og succes. Tidligere havde Virksomhed A en traditionel flådestyringsløsning, men efter at have skiftet deres system ud med SporingsGruppens flådestyring har de øget deres omsætning uden at foretage yderligere.

Med SporingsGruppens flådestyring har Virksomhed A det komplette overblik, og kan:

  • Spore hvornår maskinerne/udstyret er i brug
  • Se hvornår maskinerne har brug for service
  • Tjekke CO2-regnskab
  • Opsætte alarmer ved behov

SporingsGruppens platform giver Virksomhed A en detaljeret overvågning og information om deres maskiner og materiel. Det giver dem mulighed for at tjekke alt fra rejseruter og motortimer til at lave rapporter inden for sikkerhed, transportanvendelse, CO2-regnskaber, enhedsstyring og meget mere.

Platformen er yderst brugervenlig og intuitiv, så Virksomhed A let kan skabe et overblik og bruge deres tid mest optimalt.

Virksomhed A fakturerer 20-30% mere

Med SporingsGruppens løsning har Virksomhed A kunne trække de helt rigtige antal timer, som maskinerne er blevet brugt i. Det er f.eks. muligt at se, at nogle af de udlejede maskiner bliver brugt i weekenden, selvom de kun er udlejet til brug i hverdagen. I disse tilfælde har Virksomhed A mulighed for at fakturere 20-30% mere, alt efter hvor meget udstyret er blevet brugt. Dette har betydet en øget omsætning og en forbedret bundlinje for virksomheden.

Derudover giver den automatiserede serviceintervaller Virksomhed A besked om, hvornår deres maskiner skal til service. Dette hjælper virksomheden med at forhindre uventede driftstop og reducerede omkostninger til reparationer deraf.

Med SporingsGruppens flådestyringsplatform har Virksomhed A opnået en succesfuld implementering, som har ført til øget effektivitet, øget indtjening og reducerede omkostninger.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.