Sikring af byggeplads udført af professionelle

Vi levere effektive løsninger til sikring af byggeplads

Sikring af byggeplads

Få optimeret sikkerheden på jeres byggeplads

En sikker byggeplads er afgørende for at undgå tyveri og uforudsete hændelser. Hos SporingsGruppen er vi specialister i sikring af byggeplads og tilbyder omfattende løsninger, der dækker alle sikkerhedsbehov inklusiv overvågning af byggeplads.

Med vores erfaring inden for sikkerhed og overvågning kan vi beskytte jeres materialer og værktøj, hvilket sparer jer for betydelige omkostninger og ressourcer. 

Når I vælger sikring af byggeplads med os, får I adgang til en række funktioner:

 • midlertidige videotårne der overvåger pladsen konstant
 • registrering af temperaturændringer og alarmering ved brand
 • adskillelse mellem mennesker og dyr for at undgå falske alarmer
 • alarmsystemer og aftagelige sensorer for omfattende kontrol
 • hjertestartere, førstehjælpsudstyr og brandslukkere inkluderet i sikkerhedspakken

Hvis I ønsker at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med en effektiv sikring af byggeplads, så udfyld vores kontaktformular. Vi vil kontakte jer hurtigst muligt.

Forebyg tyveri og hærværk

Byggepladser er ofte mål for tyveri og hærværk, men med korrekt sikring kan mange af disse problemer undgås. Vores systemer til sikring af byggeplads giver jer mulighed for at overvåge og reagere på uforudsete hændelser, som tyveri af materialer eller pludselig brand om natten, i god tid. 

Vi har udviklet et brugervenligt system, der giver jer et grundigt overblik over jeres byggeplads. Med vores baggrund inden for politiet har vi fået en unik forståelse af organiseret kriminalitet og de sikkerhedsbehov, der opstår, når et byggeprojekt ikke helt går efter planen.

Med vores skræddersyede løsninger til sikring af byggeplads vil I kunne få videotårne, der kan beskytte jer effektivt.

 • 5G-forbindelse

Alle vores mobile sikkerhedstårne har integreret 5G-forbindelse med fall back til 4G med henblik på superhurtig dataforbindelse. Alle tårne har “takeover”, hvilket betyder, at hvis et teleselskab svigter, så tager et andet over. Ligeledes er forbindelsen en prioriteret forbindelse, hvilket vil sige, at hvis større hændelser opstår, som påvirker forbindelsen, vil vores forbindelser være prioriteret frem for andres. En nødvendig funktion, når I ønsker effektiv sikring af byggeplads.

 • Hurtigt wifi-spot

Ofte har dine medarbejdere brug for trådløst internet i forbindelse med udførelse af deres arbejde. I alle SporingsGruppens sikkerhedstårne er der wifi-spot, som bruges på byggepladsen eller til større begivenheder. Der kan tilknyttes 200 enheder per tårn på samme tid. Der afregnes efter forbrug, eller der kan laves en flat rate-aftale.

 • Intelligent overvågning

Ud fra jeres behov sammensætter vi den rigtige videoløsning, hvor antallet af kameraer og modeller vælges. Du kan vælge mellem et termisk kamera, PTZ full Zoom, ANPG kamera, trafikkamera og mange flere.

 • Brandslukker

På alle sikkerhedstårne er der installeret en brandslukker, så du hurtigt kan slukke en pludseligt opstået brand, hvis uheldet skulle være ude. Der er ligeledes mulighed for at sætte et termisk kamera op på pladsen, som aflæser temperatur i billedet og kan detektere røgudvikling.

 • GPS-sikring

Alle sikkerhedstårne er med fuldt installeret GPS, så du altid har overblikket over alle tårne, samt hvor de står henne på pladsen. Til hvert tårn er der tilknyttet fem mobile GPS-enheder, som kan bruges til sikring af maskiner eller byggemateriel. Du tager blot en GPS fra tårnet og sætter den på en af jeres maskiner. Forsvinder maskinen, vil sikkerhedstårnet give dig besked om, at din maskine mangler, og vi kan herefter hjælpe dig med at finde den igen.

 • Sensor

Med 20 supersmarte små mobile sensorer kan du fra sikkerhedstårnet tage en sensor og sætte den, hvor du ønsker det. Alle sensorer har indbygget movement sensor, fugtighedssensor, temperatursensor og magnetsensor, så du f.eks. kan sætte en sensor på tankanlægget og efterfølgende tilgå en log. Der kan ligeledes tilknyttes alarmer til sensorer, som enten sendes direkte til jer eller til en vagtcentral.

 • Hjertestarter

Alle sikkerhedstårne er udstyret med hjertestartere og førstehjælpsudstyr. Så er uheldet ude, er hjælpen lige ved hånden.

 • Godkendt vagtcentral

Når alle medarbejderne er gået hjem, sikres pladsen af sikkerhedstårne. Går en alarm, kan kunden tilvælge, at disse håndteres af vores forsikringsgodkendte vagtcentral, som kan følge med på overvågningskameraerne og se, hvad der sker på pladsen. Vagtcentralen er godkendt til at kunne videregive verificerede alarmer direkte til politiet. Det kan ligeledes tilbydes, at vagtpersonale kan logge ind på forskellige tidspunkter for at kontrollere, at pladsen er lukket forsvarligt af.

 • Jammer alarm

Alle sikkerhedstårne er udstyret med jammer detektion. Hvis tyven benytter sig af en jammer for at sløre sin gerning, vil de blive opdaget lige med det samme. Dette vil udløse en alarm, som kan sendes direkte til kunden eller direkte til en kontrolcentral.

 • Vagtpatrulje

Hos SporingsGruppen er der indgået aftale med to forskellige vagtselskaber, som dækker hele Danmark med alarmpatruljer. Er en alarm gået, og er det ikke muligt at verificere den via videoovervågningen, er der mulighed for at sende en alarmpatrulje til stedet for at se, hvad der sker. Ligeledes kan de assistere med lukkerunder, så byggepladsen er forsvarligt aflukket.

 • Adgangskontrol

Alle sikkerhedstårne har indbygget adgangskontrol, og der kan i forbindelse med tårnet monteres en kortlæser, hvor man kan scanne sit adgangskort og derved få adgang til pladsen.

 • Nødtryk

Har du brug for, at medarbejdere kan foretage et nødtryk til vagten eller alarmcentralen, kan dette gøres fra et sikkerhedstårn med et enkelt tryk. Det kan også bruges som service-tryk, hvor f.eks. pladsformanden får opkaldet.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.