Overvågning af byggeplads

Hvis du har brug for effektiv overvågning af byggeplads, så har vi løsningen

Overvågning af byggeplads

Byggeplads overvågning, der virker

Er du træt af tyverier på byggepladsen, der både forsinker arbejdet og koster penge og tid? 

Hos SporingsGruppen har vi gode erfaringer med at finde de rette løsninger, når du skal overvåge din byggeplads. Med den korrekte overvågning af byggeplads kan du være sikker på, at eventuelle tyve er nemme at identificere, og hvis I kombinerer det med sikring af byggepladsen og vores forsikringsgodkendte trackere, vil I nemt og effektivt fange eventuelle gerningspersoner samt få stjålet materiel tilbage igen. 

Byggeplads overvågning kan også have en præventiv effekt, der afskrækker tyvene fra at begå indbrud mod byggepladsen. Dette kan suppleres med klar skiltning om, at pladsen er videoovervåget. Vores baggrund inden for politiet har givet os en unik indsigt i, hvordan kriminelle arbejder, og vi har derfor specialiseret os i løsninger, der virker.

En komplet løsning til overvågning af byggeplads

Med vores løsning får du en komplet løsning, der giver dig optimal overvågning af byggeplads. Vores midlertidigt opsatte sikkerhedstårne har alt, hvad der er brug for. Eksempelvis indeholder videotårnet 20 små, mobile sensorer, som du kan placere rundt omkring på pladsen. Sensorerne har indbyggede sensorer inden for følgende: 

  • Bevægelsessensor
  • Fugtighedssensor 
  • Temperatursensor
  • Magnetsensor

Så kan du sætte sensorerne lige præcis, hvor det giver mening på jeres plads. Hver sensor kan tilkobles et alarmsystem, hvor I eller jeres tilknyttede vagtselskab får besked, når der er uregelmæssig aktivitet på pladsen. Hvert tårn indeholder desuden fem mobile GPS-enheder, som I kan placere på maskiner eller udstyr. Hvis maskinen eller udstyret flyttes fra pladsen, vil du hurtigt få besked, og udstyret kan herefter trackes med GPS-enheden. Med vores løsning får du overvågning af byggeplads døgnet rundt. 

Flere essentielle funktioner

Vores sikkerhedstårne har mange andre vigtige funktioner end ovenstående. Blandt andet muligheden for 5G-forbindelse, der har automatisk fallback til 4G, hvis 5G-nettet driller. Derudover indeholder det et wifi-spot, så dine medarbejdere hurtigt kan tilgå internettet, når behovet opstår. 

Du har også mulighed for at få intelligent overvågning, der tilpasses jeres behov. Vi har forskellige typer af kameraer, hvor du frit kan vælge mellem antal og modeller. Vi tilbyder eksempelvis termiske kameraer, PTZ full zoom, ANPG kamera, trafikkamera og andre kameraer. Vi kommer naturligvis gerne med professionel rådgivning, hvis I er i tvivl om, hvilke kameraer, I har behov for, når I skal bruge en effektiv byggeplads overvågning. 

Udover ovenstående funktioner, indeholder vores sikkerhedstårne også:

  • Nødtryk
  • Vagtpatrulje
  • Hjertestarter
  • Brandslukker
  • Jammer alarm
  • Adgangskontrol

Kontakt os for sikker overvågning af byggeplads

Skal jeres virksomhed bruge optimal byggeplads overvågning? Så kontakt SporingsGruppen i dag. Med erfaring og baggrund fra politiet ved vi, hvad der er nødvendigt for at undgå tyveri, hærværk og lignende på byggepladsen.

Ret henvendelse til os på telefon 72 40 79 40 eller send en mail til info@sporingsgruppen.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.