Secured Site

Midlertidig kontrol og overvågning af byggepladser.

Secured Site på byggepladsen

 • Midlertidigt videotårn
 • Hjertestarter, førstehjælp og brandslukker
 • Kan registrere om der opstår brand
 • Kende forskel på mennesker og dyr
 • Registrering af temperatur
 • Alarmsystemer og aftagelige censorer

Vær på forkant med uventede hændelser

Når du står overfor et byggeprojekt kan du planlægge byggeriet ned til mindste detalje og udarbejde en grundig plan over hele processen. Dog er det sværere at planlægge uforudsete hændelser som tyverier, hvis der opstår brand om natten eller hvem der sidst har flyttet på en genstand, der nu er væk. Sikkerhedstårnet kan udsende alarmer, så du i realtid bliver informeret om, hvad der sker.

SporingsGruppens midlertidige videotårne giver dig besked om, hvis der er noget, der ikke er, som det skal være. Derudover har du et overblik over temperaturen på byggepladsen, hjertestarter og førstehjælp i nærheden, mulighed for at placere censorer på maskiner og udstyr og meget mere.

 • 5G-forbindelse

Alle vores mobile sikkerhedstårne har integreret 5G-forbindelse med fall back til 4G, med henblik på superhurtigt dataforbindelse. Alle tårne har “takeover”, hvis et teleselskab svigter, så et andet tager over. Ligeledes er forbindelsen en prioriteret forbindelse, som hvis større hændelser opstår, vil vores forbindelser være prioriteret frem for andres.

 • Hurtigt wifi-spot

Ofte har dine medarbejdere brug for trådløst internet i forbindelse med udførelse af deres arbejde. I alle SporingsGruppens sikkerhedstårne er der Wifi-Spot, som bruges på byggepladsen eller til større begivenheder. Der kan tilknyttes 200 enheder pr. tårn samtidig. Der kan afregnes efter forbrug, eller der kan laves en flat rate-aftale.

 • Intelligent overvågning

Ud fra jeres behov sammensætter vi den rigtige videoløsning, hvor antal af kameraer og modeller vælges. Du kan vælges mellem termisk kamera, PTZ full Zoom, ANPG kamera, trafikkamera og mange flere.

 • Brandslukker

På alle sikkehedstårne er der installeret en brandslukker, så du hurtig kan slukke en pludselig opstået brand, hvis uheldet skulle være ude. Der er ligeledes mulighed for at sætte et termisk kamera op på pladsen, som aflæser temperatur i billedet og kan detektere røgudvikling.

 • Gps sikring

Alle sikkerhedstårne er med fuld installeret GPS, så du altid har et fuld overblik over alle tårne og hvor de står henne på pladsen. Til hvert tårn er der tilknyttet 5 mobile GPS enheder, som kan bruges til sikring af maskiner eller byggemateriel. Du tager blot en GPS fra tårnet og sætter det på f.eks. en gravemaskine. Forsvinder maskinen vil sikkerhedstårnet give dig besked om, at din maskine mangler, og vi kan herefter hjælpe dig med at finde den igen.

 • Sensor

Med 20 supersmarte små mobile sensorer kan du fra sikkerhedstårnet tage en sensor og sætte den, hvor du ønsker det. Alle sensor har indbygget movement sensor, fugtighedssensor, temperatursensor og magnetsensor, så du f.eks. kan sætte en sensor på tankanlægget og efterfølgende tilgå en log. Der kan ligeledes tilknyttes alarmer til sensorer, som enten sendes direkte til jer eller til en vagtcentral.

 • Hjertestarter

Alle sikkerhedstårne er udstyret med hjertestartere og førstehjælpsudstyr. Så er uheldet ude, er hjælpen lige ved hånden.

 • Godkendt vagtcentral

Når alle medarbejderne er gået hjem, sikres pladsen af sikkerhedstårne. Går en alarm, kan kunden tilvælge, at disse håndteres af vores forsikringsgodkendte vagtcentral, som kan følge med på overvågningskameraerne og se, hvad der sker på pladsen. Vagtcentralen er godkendt til at kunne videregive verificerede alarmer direkte til politiet. Det kan ligeledes tilbydes at vagtpersonale kan logge ind på forskellige tidspunkter for at kontrollere, at pladsen er lukket forsvarligt af.

 • Jammer alarm

Alle sikkerhedstårne er udstyret med jammer detektion. Hvis tyven benytter sig af en jammer for at sløre sin gerning, vil de blive opdaget lige med det samme og det vil udløse en alarm, som kan sendes direkte til kunden eller direkte til en kontrolcentral.

 • Vagtpatrulje

Hos SporingsGruppen er der indgået aftale med 2 forskellige vagtselskaber, som dækker hele Danmark med alarmpatruljer. Er en alarm gået og det ikke er muligt at verificere den via videoovervågningen er der mulighed for at sende en alarmpatrulje til stedet for at se, hvad der sker. Ligeledes kan de assistere med lukkerunder, så byggepladsen er forsvarligt aflukket.

 • Adgangskontrol

Alle sikkerhedstårne har indbygget adgangskontrol, og der kan i forbindelse med tårnet monteres en kortlæser, hvor man kan scanne sit adgangskort og derved få adgang til pladsen.

 • Nødtryk

Har du brug for at medarbejdere kan foretage et nødtryk til vagten eller alarmcentralen, kan dette gøres fra et sikkerhedstårn med et enkelt tryk. Det kan også bruges som service-tryk, hvor f.eks. pladsformanden får opkaldet.

Kontakt os

Vi har baggrund i Politiet

Med baggrund i Politiet har vi specialviden inden for organiseret kriminalitet, indbruds- og tyverigrupper.

Du får høj sikkerhed og en god investering

Vores system er en af verdens førende, og vi finder mere end 90% af maskiner og køretøjer, der bliver stjålet.

Vi hjælper med at få udstyret tilbage

Skulle du miste udstyr, køretøjer eller andet materiel hjælper vi dig med at genfinde og hente det stjålne tilbage igen.